Carta al Rector de la Universitat de Saragossa

Posted on Sunday, March 21st, 2010 at 17:42

(Carta d’ASCUMA al Rector de la Universitat de Saragossa, amb motiu del lliurament del Doctor Honoris Causa a José Antonio Labordeta)

“Excm. Sr. D. Manuel José López Pérez

Rector de la Universitat de Saragossa

L’Associació Cultural del Matarranya, amb motiu del lliurament del “Doctor Honoris Causa” per la Universitat de Saragossa a José Antonio Labordeta, entranyable professor, poeta, cantor i escriptor, el pròxim 23 de març, li preguem faci arribar al Sr. Labordeta la nostra felicitació i goig per la merescuda distinció. Al mateix temps li agraïm a vostè, com a màxim representant de la Universitat de Saragossa, l’encert en l’atorgament de l’esmentada distinció.

A Calaceit a 17 de març de 2010

La Asociació Cultural del Matarranya, con motivo de la entrega del “Doctor Honoris Causa” por la Universidad de Zaragoza a José Antonio Labordeta, entrañable profesor, poeta, cantor y escritor, el próximo 23 de marzo, le rogamos haga llegar al Sr. Labordeta nuestra felicitación y alegría por la merecida distinción. Al mismo tiempo le agradecemos a usted, como máximo representante de la Universidad de Zaragoza, el acierto en el otorgamiento de la referida distinción.

En Calaceite a 17 de marzo del 2010

José Miguel Gràcia Zapater

President de l’Associació Cultural del Matarranya

C/ Major, 4 44610 Calaceit”

Enhorabona José Antonio! T’ho mereixes força.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.