image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml

ASCUMA assisteix al Consell Científic de L’IET

reunio-iet-1-r

El divendres 30 de setembre es va reunir a la seu de l’Instituto de Estudios Turolenses a Terol, el Consell Científic d’aquesta institució, sota la presidencia de la directora, Montserrat Martínez, acompanyada a la taula pel sotsdirector, Rafael Lorenzo i el secretari, Francisco Javier Sáenz.

La senyora Montserrat Martínez va informar, entre altres coses, dels seus desitjos, així com dels del sotsdirector, de deixar els càrrecs, tenint en compte que els ocupen des del 2004, a més de respectar els normals esdeveniments d’un canvi en la presidència de la Diputació Provincial. En aquests sentit, així s`ho havien comunicat a la senyora Cármen Pobo, nova presidenta de la DPT.

reunio-iet-2-rLa senyora Montserrat Martínez va informar també de les ordres que els han arribat envers el nivell de despeses de l’any vinent que hauran de reduir-se entre un 15 i un 17 pe cent, tot i que, no procediran a la confecció del pressupost perquè entenen l’hauria de fe la nova direcció. També va informar sobre els actes pendents d’aquest any 2011 i altres temes d’interès.

Acte seguit es van estudiar molt exhaustivament les diferents sol·licituds d’ajudes a la investigació presentades, projecte a projecte, mitjançant les qualificacions i puntuacions propostes pels membres de les diferents disciplines científiques. Com a resultat va estar la selecció de deu ajudes que es presentaran al Consell Rector de la Diputació.

Després dels precs i preguntes s’aixecà la reunió.

En representació d’ASCUMA va assistir-hi, el vocal i expresident, José Miguel Gràcia.

image/svg+xml Cultura, Llengua, Territori
i volem seguir sent

Fes-te soci d'ASCUMA i ho faràs possible

Associació Cultural del Matarranya
C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.
T. 978 85 15 21
Enviar correu electrònic