image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml

Assemblees d’Ascuma/Nous càrrecs

nou-president

taulaEl passat dissabte, dia 12 de febrer, va tenir lloc a la seu d’ASCUMA de Calaceit l’Assemblea General Ordinària de la institució. Va obrir l’acte el president, José Miguel Gràcia amb l’informe de les activitats i fets —com la renovació de Temps de Franja—de l’any 2010, que malgrat les normals dificultats en obtenir subvencions amb motiu de la crisi, van poder mantenir-se als carles-sanchomateixos nivells dels anteriors exercicis. El mateix val a dir en quant a les publicacions segons va explicar María Dolores Gimeno, responsable d’aquesta àrea. Després es van presentar i aprovar els comptes del 2010. Els diferents capítols d’ingressos i despeses no s’allunyaven massa d’allò que ha estat habitual en els precedents exercicis. Tot i que les associacions culturals obtenen gairebé tots el ingressos de les subvencions públiques, el president va destacar que la taula-2vitalitat, la força i la gestió de l’Associació queda reflectida en les xifres d’ingressos provinents de les quotes dels socis, de les subscripcions de Temps de Franja i de la venda de llibres, les quals, tot plegat s’aproximen al 30 per cent dels ingressos totals.

Després de tractar diversos temes de caràcter general —un d’ells ben trist: la apropiació o retenció indeguda de l’exposició “La Llengua Catalana a l’Aragó— i amb ex-presidentmoltes intervencions, el president va llegir un escrit en el que s’acomiadava del càrrec després dels quatre anys que marquen els Estatuts amb aplaudiments dels reunits.

A continuació va tenir lloc l’Assemblea General Extraordinària per a votar els nous vocals y càrrecs preceptius. La nova Junta constituïda va ser la següent: Josep Maria Baró i Pugès, President, Carles Sancho nou-president-i-dhonorMeix, Vicepresident 1er, María Dolores Gimeno, Vicepresidenta 2a, Artur Quintana i Font, President d’Honor, Javier Arrufat Molinos, Secretari, Hipòlit Soler Llop, Tresorer i la resta de Vocals: Antoni Bengochea Lombarte, José Miguel Gràcia Zapater, Ramón Mur Gimeno i Ramon Royo i Blanc.

(fotografies de la Sigrid)

loli-gimenonova-junta-passistents-1

assistents-2

image/svg+xml Cultura, Llengua, Territori
i volem seguir sent

Fes-te soci d'ASCUMA i ho faràs possible

Associació Cultural del Matarranya
C. Sagrat Cor, 33. 44610 Calaceit.
T. 978 85 15 21
Enviar correu electrònic